Thursday 02.04.2020.
Najnovije vesti
Početna » O nama

O nama

Portal piše o poljoprivredi, primeni nauke radi postizanja maksimalnih prinosa uz adekvatno ulaganje. Posećujemo uspešne poljoprivrednike,, sajmove, savetovanja, manifestacije i izveštava Vas o tome.

Želimo da poljoprivreda postane moderna, efikasna i ekonomski vrlo isplativa privredna delatnost. Promovišemo kompanije, proizvode i usluge koje obezbeđuju dalji napredak poljoprivrede. Želimo da individualni poljoprivrednik može da obezbedi svojoj porodici i sebi život sa svim njegovim pozitivnim vrednostima za 21. vek. Da vratimo vrednost posvećenom radu, ponudimo nova znanja, ukažemo kako to drugi rade u okruženju i imaju uspeha.

Sadržaj na sajtu je edukativnog karaktera sa željom da naši poljoprivre-dnici budu informisani o novim tehnikama načina obrade zemljišta, načinima uzgoja i zaštite stoke i useva, aktivnostima državnih organa na pomoći poljoprivrednicima (subvencije, podsticaji, konkursi…), novim IT tehnikama uz čiju pomoć će ostvariti maksimalne prinose i prihode.

Pišite nam, pitajte i mi ćemo se truditi da dobijete pravi odgovor. Pozivamo Vas da u slučaju da fotografije objavljene na sajtu podležu autorskim pravima sa time nas upoznate da bi mogli kontaktirati autora i dogovoriti saradnju.

Srdačan pozdrav

Petar Jovičić

agrar59@gmail.com

VRSTE BANERA NA SAJTU

ceo