Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam turizma u Novom Sadu od 17 do 19. novembra 2022.

Sajam turizma u Novom Sadu od 17 do 19. novembra 2022.

Sajam turizma je prilika da odaberete destinaciju za zimovanje, ali i za letovanje. Da upoznate divne predele Srbije, banje i planine, ravnu Vojvodinu …

Od 17. do 19. novembra, u Hali „Master“ i Kongresnom centru „Master“, posetioce očekuju sadržajni nastupi, sajamski popusti, aranžmani za zimovanja, letovanja…, stručni skupovi, ali i vredni pokloni.

Hotel Nordic daruje pet vaučera za po dve osobe za korišćenje Wellness i Spa centra. Turistička organizacija Beograda poklanja vikend za dve osobe u Beogradu, Hotel Fruške Terme dve Day SPA ulaznice, za celodnevno uživanje u Wellness & SPA centru. Turistička agencija Taratours će darovati dve karte za krstarenje kanjonom Drine na relaciji Perućac – Višegrad – Perućac, dok će Turistička organizacija Novi Pazar pokloniti vikend za dve osobe u jednom od hotela u Novom Pazaru. Turistička organizacija Raška daruje produženi vikend za dve osobe u vili Ras na Kopaoniku.

Sajam turizma u Novom Sadu

Uslov za učestvovanje u Poklon-igri je da posetioci popune kupon koji se nalazi na poleđini kupljene ulaznice i ubace je u kutiju koja je za to predviđena. Izvlačenje kupona biće održano u subotu, 19. novembra, u Hali „Master“, od 17 do 17 i 30 sati. Imena dobitnika biće objavljena na sajtu Novosadskog sajma.

Radno vreme Sajma turizma biće od 10 do 19 časova, u subotu, 19. novembra do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 350 dinara, a za dolaske u organizovanim posetama (grupe veće od 15 osoba) 300 dinara. Ulaznica za penzionere i decu od 7 do 12 godina je 300 dinara, dok deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Pročitaj i ...

nove sorte jabuka poljska izvoz jabuka novi klonovi

Sajam Agro Belgrade 2024., januar 25 – 27.

Sajam Agro Belgrade se održava od 26. do 28. januara 2023. godine na Beogradskom sajmu. Na jednom mestu najbolji predstavnici naše Srbije