Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Agro Belgrade – sajam 27 – 29. januar 2022. godine

Agro Belgrade – sajam 27 – 29. januar 2022. godine

Agro Belgrade je prilika da tokom tri dana januara 2022. godine saznate šta se novo nudi na tržištu, koje su pogodnosti proizvođači mašina, opreme pripremili za ovu godinu i koje su mere države da pomogne razvoj gazdinstava subvencijama, povoljnim kreditima…

Agro Belgrade je vodeći međunarodni sajamsko – konferencijski događaj za voćarstvo, povrtarstvo i vinogradarstvo u Srbiji i regionu.
Ovo je mesto gde se stvaraju poslovne saradnje, uči o savremenim tehnologijama i diskutuje o trenutnim i budućim trendovima na globalnom tržištu!

Sajam Agro Belgrade će zvanično otvoriti ministar Nedimović i eto prilike da se postavi pitanje za dostupno mineralno đubrivo – da li je davanje kredita i novo zaduživanje poljoprivrednika jedini način da se njive nađubre i dobijemo dobar rod ovoga leta i jeseni? Ili je moguće ukinuti akcize na dizel, dati veće subvencije po hektaru…? Uz cenu uree od 110 dinara za kilogram koliko će koštati pšenica u julu? Država se pravda da su ratari dobro zaradili (pšenica je za 20% skuplja u januaru 2022. godine nego u julu 2021. godine – strah da će ratari postati kulaci?). Zar đubrivo nije skuplje 280% u odnosu na godinu pre? Ministar Nedimović navodi da je pšenica skuplja za 90% – ali to važi u odnosu na cene iz jula 2020. godine.

Agro Belgrade 2022.

Srpskim i regionalnim kompanijama Agro Belgrade nudi svojevrsne mogućnosti za poslovno umrežavanje sa renomiranim svetskim partnerima i kupcima. U isto vreme, ovo je mesto gde kupci i trgovci voćem, povrćem, grožđem i vinom, mogu da uspostave kontakte sa proizvođačima iz našeg regiona koji se intenzivno razvija.

Pročitaj i ...

nove sorte jabuka poljska izvoz jabuka novi klonovi

Sajam Agro Belgrade 2023., januar 26 – 28.

Sajam Agro Belgrade se održava od 26. do 28. januara 2023. godine na Beogradskom sajmu. Na jednom mestu najbolji predstavnici naše Srbije