Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Novosadski sajam jedan vek duga priča

Novosadski sajam jedan vek duga priča

Novosadski sajam jedan vek duga priča se proslavlja ove godine. Od izložbe zanatskih proizvoda do sajma priznatog u Evropi koji je doneo sve najbolje iz Evrope i sveta u Novi Sad. Tako je postao mesto na kojem stičete prednost.

Tokom svog razvoja Sajam u Novom Sadu je beležio uspone i padove, ali uvek je donosio nešto novo, davao impuls razvoju grada, države i pomagao svim učesnicima da se predstave i ostvare svoje snove.

Pored Međunarodnog poljoprivrednog sajma, organizovane su brojne sajamske aktivnosti- jedna od njih su Međunarodni sajmovi “Lorist”. Na jednom mestu sajam lova, ribolova i sporta, sajam “Eko svet”, sajam šumarstva, sajam hortikulture.

Novosadski sajam jedan vek duga priča

Međunarodni sajam lova i ribolova je doneo mnogo radosti lovcima i ribolovcima. Mogli su da na jednom mestu saznaju sve o novostima u ovim delatnostima , kupe neophodnu opremu, učestvuju u takmičenju … Održaju se i izložbe trofeja koje su osvojili u svojim poduhvatima tokom lova,

Sajam “Eko svet” je pružio priliku izlagačima i posetiocima da ukažu na važnost očuvanja prirode, našeg okruženja i ponude odgovore kako to uraditi. Tu je i Sajam šumarstva, posvećen svima koji šume čuvaju, održavaju i podižu nove šume za bolji svet. Za sve ljubitelje cvetnih bašti, ukrasnog šiblja, egzotičnog cveća, uređenja vrtova je ovaj sajam ostvarenje njihovih želja. Mnogi posetioci su poneli nove biljke koje će krasiti njihove vrtove i doprineti da više kiseonika bude u našem okruženju.

Još jedan sajam Međunarodni sajam turizma je bila prilika da dođete na Novosadski sajam i na jednom mestu doživite lepotu naše Srbije, kao i ponudu drugih poslenika turizma iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske … Predstavljene su naše banje, lepote planina kojima smo bogati, ponudu gradova …. Ne mogu se zaobići ni manifestacije širom Srbije , tako ste mogli da svaki vikend provedete u drugom delu Srbije – sve je to omogućio Novosadski sajam.

Tako je Novosadski sajam pružio šansu mnogima da se predstave,ostvare ekonomski uspeh i doprinesu razvoju celoga društva. I to traje ceo jedan vek.

Pročitaj i ...

nove sorte jabuka poljska izvoz jabuka novi klonovi

Sajam Agro Belgrade 2024., januar 25 – 27.

Sajam Agro Belgrade se održava od 26. do 28. januara 2023. godine na Beogradskom sajmu. Na jednom mestu najbolji predstavnici naše Srbije