Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Novosadski sajam vek duga tradicija

Novosadski sajam vek duga tradicija

Novosadski sajam vek traje, donosi priliku za izlagače i posetioce da na jednom mestu saznaju šta donosi razvoj ekonomije u Evropi i svetu – kako poboljšati produktivnost u poljoprivredi , gde putovati ovoga leta, koje knjige pročitati …

Vek duga tradicija je garancija da ćete na Novosadskom sajmu ostvariti snove, upoznati uspešne i rešiti da dođete opet sledeće godine, i sledeće godine …

Novosadski sajam je obogatio svoju ponudu . tokom jedne godine možete posetiti više desetina događaja , osetiti dah Evrope i sveta.

Sajam ” Art expo” je mesto gde upoznajete umetnike, predstavljene su galerije, pojedinci … Dodeljuje se nagrada “Sava Šumanović” za izuzetna dostignuća u umetnosti. Održavaju se tematske izložbe, imate mogućnost da napravite prve poteze kistom, shvatite da umetnost stanuje u Vama.

Novosadski sajam vek traje

Svoju ulogu da doprinese razvoju grada i Srbije Novosadski sajam ispunjava održavanjem sajma “Investexpo” gde se susreću predstavnici lokalnih samouprava, investitori i ostvaruju uspešni rezultati. Održava se “Dunavski forum”, brojne stručne prezentacije o značaju obnovljivih izvora energije, energetskoj efikasnosti. Izdaje se i “Katalog projekata” – tačno navedenih investicionih ponuda koji olakšava kontakte zainteresovanih privrednika.

Za ljubitelje glamura, sjaja i lepote održava se Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva “SJAJ”: Učesnici su profesionalci iz regiona, Tu možete videti satove koje vrede bogatstvo, zlatni nakit kao iz “Šeherezade”. prilika za mlade da saznaju kako se pravi zlatni nakit i kako mogu postati vrsni zlatari. Dobrodošli u zlatni svet!

Ovo su samo od nekih sajamskih aktivnosti Novosadskog sajma, dođite i posetite ih i ispunite svoje želje.

Pročitaj i ...

fijakerijada sajam kragujevac

Novosadski sajam vek duga tradicija

Novosadski sajam traje zauVEK - 100 godine se slavi ove godine. Dobrodošli.