Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Poljoprivredni sajam od subote 21. maja 2022. godine

Poljoprivredni sajam od subote 21. maja 2022. godine

Poljoprivredni sajam se vraća na staro mesto, od subote 21. maja 2022. godine više od 1.100 izlagača Vas očekuje po 89. put. Prilika da vidite najnoviju mehanizaciju, primenu IT tehnologije u poljoprivredi, nova naučna rešenja za Vaše probleme … Cena ulaznica je 600,00 dinara. Zemlja partner je Mađarska, Generalni sponzor Globos osiguranje, Banka partner je Banka Poštanska štedionica, a Zlatni sponzor Al Dahra.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će od subote, 21. maja 2022. do sledećeg petka, 27. maja 2022. dočekati drage goste sa dobrodošlicom. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je blizu jubileja jer ove godine slavi 89. put kako otvara vrata posetiocima. Ni pandemija nije uspela da spreči organizatore da sačuvaju tradiciju.

NAPOMENA ZA POSETIOCE- u subotu, 21. maja, Aula Novosadskog sajma biti zatvorena za prodaju ulaznica do 13 časova. Do tada posetioci mogu da koriste Teretni ulaz I i Teretni ulaz II iz ulice Branka Bajića i Ulaz između Hale 8 i Hale 9, u ulici Novosadskog sajma.

Dolazak na Sajam su do sada potvrdili izlagači iz Srbije i još 18 zemalja – Mađarske, Italije, Češke, Holandije, Španije, Turske, Belgije, Indonezije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Danske, Rumunije, Poljske, Bugarske, BiH, Crne Gore, Austrije…

Pored samostalnih nastupa, izlagači iz nekoliko zemalja svoju privredu predstaviće na kolektivnim  izložbama, a tako će nastupiti privrednici iz Mađarske, Češke, Italije, Holandije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Španije, Indonezije, a prvi put objedinjeno će nastupiti i privrednici iz Maroka.

Poljoprivredni sajam Novi Sad

Sreda, 25. maj biće Porodični dan na Poljoprivrednom sajmu.

Tada cela porodica, sa decom do 14 godina (bez obzira na to koliko ih ima), Sajam može da poseti uz jednu ulaznicu kupljenu za 600 dinara.

Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Ulaznice za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere  koštaju 300 dinara. Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem posetilaca (najmanje 15 osoba), na memorandumu zadruge, škole, fakulteta ili kompanije sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri, a najsrećnije očekuju dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač. Agropanonka će pokloniti traktor BELARUS 82.1 i rasipač HMS-A. Prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a Kite DOO traktor JOHN DEERE 5045D.

Za učestvovanje u Poklon-igri potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane. Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 26. maja, u 17 časova, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 27. maj, u 12 časova.

Pročitaj i ...

Sajam za porodične posete – uz samo jednu ulaznicu

Porodični dana na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu - sa jednom ulaznicom od 600 dinara.