Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Poljoprivredni sajam 2020. po prvi put online

Poljoprivredni sajam 2020. po prvi put online

Poljoprivredni sajam 2020. će se održati online i to od 14 do 18. decembra. Ovo je prilika da pandemija ne bude pobednik i Vi da budete posetilac Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu iz svoje kuće.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će prvi put biti održan onlajn, a svi programi biće dostupni od 14. do 18. decembra na platformi expoonline.rs.

Posredstvom te platforme moći će da se povežu kompanije, institucije i pojedinci.

satelitski snimci

Poljoprivredni sajam online

Navodi se da će na Poljoprivrednom sajmu moći da se vide proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja „Najbolji u 2020“, a organizovano je i vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga.

„Ove godine izlagači će posredstvom platforme moći da predstave kompaniju, proizvode i usluge, istaknu sajamske popuste i akcije, direktno komuniciraju sa posetiocima i drugim izlagačima, a biće u prilici i da prodaju i da budu vidljivi medijima“, stoji u saopštenju.

Biće uzbudljivo posetiti izlagače sedeći u svojoj fotelji pijući kafu. Želimo da Vam ovaj način učešća na sajmu bude izazov i da budete čest posetilac Međunarodnog poljoprivrednog sajma u ovim, pandemijskim uslovima.

Pročitaj i ...

dani poljoprivrede

Dani poljoprivrede u Novom Sadu 18-21. maj 2021.

Počeli su Dani poljoprivrede u Novom Sadu. Pratite ih online!