Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Poljoprivredni sajam u Novom Sadu od 12 – 16.09.2020.

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu od 12 – 16.09.2020.

Ipak se nastavlja tradicija, sajam u septembru će ponovo otvoriti svoja vrata – Međunarodni poljoprivredni sajam će se održati od 12 – 16. septembra 2020. godine.

Tradicija duga skoro devet decenija neće biti prekinuta i Međunarodni poljoprivredni sajam će se po 87. put održati.

Smotra najvećih i malih, najboljih u svome delu agrara će pokazati da i pandemija ne može da zaustavi susrete privrednika, poljoprivrednika i poštovaoce ove manifestacije. Ponovo će se okupiti kompanije iz oblasti mehanizacije i predstaviti novosti u obradi zemljišta, pripremi hrane i prevozu do skladišta i trgovine.

Brojni proizvođači organske hrane će imati priliku da se predstave posetiocima i trgovcima iz Evrope. Pomoć države poljoprivredi je pružena putem brojnih konkursa, javnih poziva i podsticaja – sve ćete moći da saznate kako do tih sredstava na sajmu.

Poljoprivredni sajam u septembru

Održaće se istovremeno i 53. Sajam lova i ribolova – prilika da brojni strastveni zaljubljenici u prirodu razmene iskustva i možda nabave novitete iz fabrika lovnog naoružanja ili štapove za pecanje koji mogu itdržati na najlonu soma od 50 kilograma.

Za vreme održavanja manifestacije biće poštovane sve odluke i narede nadležnih organa Republike Srbije u cilju obezbeđenja zdravlja svih učesnika i posetilaca sajma.

Dobrodošli!

Petar Jovičić

Pročitaj i ...

spreg

SPREG od 2 – 4. aprila 2020. godine u Valjevu po 17. put

Na jednom mestu privrednici iz zapadne Srbije - SPREG od 2-4. aprila 2020.