Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam Etno hrane i pića u Beogradu

Sajam Etno hrane i pića u Beogradu

Sajam Etno hrane i pića po 17. put u Beogradu, na Beogradskom sajmu od 30. novembra do 03. decembra 2023. godine. Prilika da se susretnete sa proizvođačima lokalnih i domaćih proizvoda koji karakterišu njihovo selo, regiju. Sve je to moguće ako posetite Sajam ETNO HRANE I PIĆA Beograd. Najveća smotra proizvođača tradicionalnih proizvoda namenjenih lokalnom tržištu u Srbiji i regiji jugoistočne Europe.

Od četvrtka 30. novembra 2023. godine ste u prilici da osetite ukuse i mirise domaćih proizvoda iz čitave Srbije, Republike Srpske i Rumunije … Da se setite kako ste nekada uživali kada bake spreme zimnicu, kolače, pekmeze… Završetak manifestacije je u nedelju 03. decembra 2023. godine.

Hrana koja se priprema po receptima koji su nekada bili, na tradicionalni način.

Sajam Etno hrane i pića 2023.

SPONZOR: Ministarstvo poljoprivrede i zaštite okoline Republike Srbije grad Beograd

PODRŠKA U ORGANIZACIJI: Privredna komora Srbije i Zadružni Savez Srbije

ORGANIZATOR: Beogradski sajam

VREME ODRŽAVANJA: 30. novembar – 03. decembar 2023. godine

UČESNICI: proizvođači tradicionalnih proizvoda za tržište na zajedničkim štandovima regionalnih privrednih komora, zadružnih saveza, gradskih i opštiinskih uprava i pojedinačno, proizvođači opreme za proizvodnju, serviranje i pakovanje tradicionalnih proizvoda, proizvođači sadnog i semenskog materijala.

dani vina sir vino investicije oprema sir mladi
 

“Čuvarkuća” je oznaka koja garantuje da je proizvod na tradicionalan način spremljen. Po prvi put će se na Sajmu etno hrane i pića predstaviti Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sa grupom proizvođača, a Privredna komora Srbije će posebno predstaviti nosioce robne marke „Čuvarkuća“ iz oblasti tradicionalne prehrambene proizvodnje.

POSETIOCI – vlasnici i / ili dobavljači trgovina, restorana, hotela, velikih maloprodajnih lanaca i pojedinaca

Brojni su proizvodi koji su postali poznati nakon nastupa na Sajmu i posle su pristupili brendiranju svojih proizvoda koji su sada poznati i van granica Srbije: leskovački ajvar , kačarski med , homoljski med, duvan-čvaraka, futoški kupus, pirotska peglana kobasica, vurda, banica, suhomesnati specijaliteti, sirevi, med, vina i rakije.

Ulaznice su 500,00 dinara (grupne posete za 10 i više posetilaca ulaznica je 300,00 dinara). Porodična ulaznica je 1.000 dinara (roditelji i troje dece do 16 godina).

Radno vreme je od 10 do 19 sati.

Dobrodošli!

Pročitaj i ...

nove sorte jabuka poljska izvoz jabuka novi klonovi

Sajam Agro Belgrade 2024., januar 25 – 27.

Sajam Agro Belgrade se održava od 26. do 28. januara 2023. godine na Beogradskom sajmu. Na jednom mestu najbolji predstavnici naše Srbije