Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam hortikulture Beograd, 4 – 7. 04 2024.

Sajam hortikulture Beograd, 4 – 7. 04 2024.

sajamSajam hortikulture Beograd, po 29. put – „Bašta u srcu grada“ sinonim je za Međunarodni sajam hortikulture – Beoplantfair. Manifestaciju čine dve velike tematske izložbe – Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i  Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.

Srbija je uvek bila velika bašta lekovitog bilja, sada je pravo vreme da se dostigne viši stepen i uzgoja ( plantažno ) i prerade bilja uz pomoć sredstava Ministarstva poljoprivrede ( subvencijw za sušare, mašine za ekstrakciju ulja …).

Sajam hortikulture  Beograd

Na više od 3.700 m2 izlagači iz zemlje i inostranstva predstavljaju sve oblasti hortikulture – uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, pejzažnu arhitekturu.

Sajam pruža mogućnost kupovine direktno od proizvođača, koji će ponuditi bogat izbor sadnica najlepšeg cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa i sukulenata, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka.

foto pixabay.com

Beograd hortikultura u srcu grada

Pročitaj i ...

podsticaji za pčelare krediti pčelarima biodizel organska proizvodnja pčela leska u srbiji oksalna kiselina u smiraj dana

Sajam u Beogradu – 10. i 11. februar 2024.

Državni sajam pčelara po 12. putu Beogradu - 1 i 2. februar 2020. godine