Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam Kragujevac od 5 – 8 . septembra 2019.

Sajam Kragujevac od 5 – 8 . septembra 2019.

Sajam Kragujevac – Šumadijski sajam poljoprivrede 16. put će predstaviti novosti iz poljoprivrede – naučna saznanja, nove mašine za obradu zemljišta, preradu voća i povrća… Tokom četiri dana imaćete priliku da se lično uverite u ono što nude brojne kompanije, pogledate i slušate kulturno umetnička društva iz Kragujevca.

Prateći program je izložba ovaca i konja. Tokom sajma će žiri oceniti najbolja grla. Održaće se predavanja o značaju kvaliteta rasa ovaca. Takodje će se održati i sajam koza i izložba rasnih konja, parada fijakera i dvoprega, kao i takmičenje u preponskom jahanju u organizaciji “Jockey club” iz Kragujevca.

Sajam Kragujevac

Sve veće interesovanje poljoprivrednika za gajenje voća (jabuka, borovnica) je razlog da posetite štand kompanije “ Gruža Agrar” . Tu ćete saznati sve što vas interesuje povodom zasnivanja voćnjaka, postavljanja sistema navodnjavanja, zaštite od grada i sunca putem zaštitnih mreža.

Posebno će se predstaviti proizvođači rakije iz udruženja “Šumadijska rakija”. Tim povodom će biti organizovana promocija rakije sa geografskim poreklom iz Šumadije.

Priliku će imati i pčelari koji će predstaviti svoje proizvode, pratiće ih predavanja o bolesti pčela – varoa, predstavnici SPOS-a će ukazati na značaj udruživanja i jedinstvenog nastupa na tržištu Srbije i Evrope.

Ulaz i parking su besplatni.

Dobrodošli!

Pročitaj i ...

hleb skuplji sajam MLINPEK EXPO

Sajam MLINPEK EXPO 21-23. novembar 2019.

MLINPEK EXPO je prilika da se informišete o kvalitetu pšenice leta 2019., opremi za njenu preradu i i čujete mere Vlade Srbije za sledeću žetvu.