Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam lova, ribolova i Sajam ekologije u Novom Sadu

Sajam lova, ribolova i Sajam ekologije u Novom Sadu

Sajam lova ,ribolova i Sajam ekologije počeo je 28. septembra i trajaće od 02. oktobra 2022. godine. Imaćete priliku da posetite štandove skoro 100 izlagača koji dolaze iz Srbije, Mađarske, BiH i Austrije.

Prilika da posetite izlagače koje Vam nude brojna atraktivna mesta za lov i ribolov. Na mestima u kojima priroda pruža najlepše doživljaje, zdravo okruženje i priliku da osvojite trofeje kojima će se hvaliti na druženjima sa prijateljima.

Ako kupite ulaznicu za sajam, Novosadski sajam je u saradnji sa izlagačima organizovao Poklon-igru sa vrednim nagradama. Cena ulaznice je 350,00 dinara (za grupne posete od minimum 1 posetilaca cena je 300,00 dinara. Popust važi i za penzionere i decu od sedam do dvanaest godina – 300,00 dinara. Radno vreme je od 10 – 19 sati, osim u nedelju , 02. oktobra 2022. godine kada je radno vreme od 10 do 17 sati. Sve informacije na www. sajam.net

Sajam lova ,ribolova i Sajam ekologije

Pokloni za posetioce sa kupljenim ulaznicama: Capriolo već tradicionalno poklanja bicikl, DDA Canona komerc će darovati vazdušnu pušku Gamo Black Shadow 10J (kategorija D), a Peloponez luk Armex Buster Compound 20LBS (kategorija D) i Tickless Pet – ultrazvučni repelent protiv buva i krpelja za kućne ljubimce. Top Gun poklanja vazdušnu pušku model GSG AN500 cal. 4,5mm (kategroija D), Stepski soko paket municije, a Snajper lovački prsluk, lovačke pantalone, lovački džemper, lovačku kapu, prsluk marker i košulju. Za Poklon-igru KS Safety Shoes daruje   duboke cipele (model 160) i čizme (model 121), a Grof MBM lovačke pantalone, lovački džemper i prsluk. U fondu poklona je i 10 zbirki najlepših lovačkih priča za period od 1935 do 2020 – “Iz dnevnika lovca”, koje je pripremila Produkcija “Lov i još ponešto”.

Tokom trajanja Međunarodnog sajma lova i ribolova i Međunarodnog sajma ekologije brojna su dešavanja na otvoreno prostoru Novosadskog sajma: Konjički turnir u preponskom jahanju, obradu mesa divljači, druženje sa sokolarima, izložbu fotografija pasa mešanaca, defile lovačkih pasa, prvu lovačko-kinološku školicu, za najmlađe biće prikazana demonstracija vabljenja, organizovana školica ribolova, radionice, pravljenje igračaka od recikliranog materijala i ostalo, najavljuje Novosadski sajam. 

Sajam ekologije je prilika da najmlađi spoznaju značaj očuvanja prirode i okruženja – formiraće se Reciklažno ostrvo , na teretnom ulazu i to će biti prilika da sačuvamo prirodno okruženje donošenjem otpada i reciklabilnog otpada. Za ulaznicu je potreno 5 PET flaša, 10 kg hartije, 2 gume, 30 čepova, 5 limenki, 1 litar starog jestivog ulja …

Pročitaj i ...

maline akontacija

Sajam jagodastog voća – Arilje 29. juli 2022. godine

Sajam jagodastog voća u Arilju , u petak, 29. jula 2022. godine.