Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam MLINPEK EXPO 21-23. novembar 2019.

Sajam MLINPEK EXPO 21-23. novembar 2019.

Sajam MLINPEK EXPO po 4. put u periodu od 21. do 23. novembra 2019. godine u Master centru Novosadskog sajma. Istovremeno se održavaju po 24. put Mlinarsko Pekarski dani.

MLINPEK EXPO sajam široke ponude proizvoda i usluga namenjenih mlinarima, pekarima, konditorima, poslastičarima, skladištarima i svim zainteresovanim. Predstaviće se proizvođači opreme, sirovina, dodataka, gotovih smeša, pogonske i laboratorijske opreme, pribora, kontrolnih i mernih uređaja, softverskih rešenja, ambalaže i linija za pakovanje i drugih delatnosti koje podržavaju razvoj ove branše.

Uz 4. Mlinpek Expo, po 24. put će se okupiti na MLINARSKO PEKARSKIM DANIMA svi oni kojima je prerada žita i brašna delatnost, izvor prihoda, struka, životno opredeljenje i ljubav – mlinari, pekari, konditori, poslastičari, testeničari, skladištari i druge delatnosti.

Pročitajte i: Kvalitet pšenice, standardiđubriva prema vrsti cena hlebnog kvalitet zrna

Program 24. Mlinarsko Pekarskih Dana sastavljen je tako da učesnike približi odgovorima na najaktuelnija pitanja u poslovanju industrija prerade žita i brašna.

Programom su predviđena 4 seminara:

I   Problemi kvaliteta i bezbednosti pšenice roda 2018/19 godine

II Upravljanje rizicima u preradi pšenice roda 2018/19 godine

III Alternativni trendovi u preradi brašna

IV Inovativna rešenja u preradi žita i brašna

Više informacija OVDE

Sajam MLINPEK EXPO

Sajamsko-stručna manifestacija 4. Mlinpek Expo sa 24. Mlinarsko pekarskim danima biće još jedna prilika da se razmene informacije, saznaju novine u tehnologiji, kvalitetu i bezbednosti sirovina, zakonskom okviru, reše problemi, sklope novi poslovi i nova poznanstva. Manifestaciju će 21. novembra u 10 časova otvoriti pomoćnik ministra poljoprivrede, Nenad Katanić, a prisustvovaće i pomoćnik ministra poljoprivrede Nenad Vujović i savetnik ministra za evropske integracije, Danilo Golubović.

Kroz niz predavanja vodećih eksperata za kvalitet pšenice, predstavnika državne uprave, trgovaca, stručnjaka iz prakse i udruženja proizvođača i prerađivača, iniciraće se diskusija usmerena na donošenje preporuka i mera kojima će se unaprediti ova, ključna karika u obezbeđenju kvaliteta finalnih proizvoda. Posebno će sa aspekta uticaja klimatskih uslova tokom dozrevanja i žetve pšenice biti obrađen kvalitet pšenice roda 2019. godine i uticaj na proizvodnju i kvalitet finalnih proizvoda – brašna i hleba.

Organizator: Mlinpek Zavod, Novi Sad

Suorganizator: Novosadski sajam

Pročitaj i ...

agro belgrade 2020.

Agro Belgrade 2020 – voćari, povrtari i vinogradari

Prilika da na jednom mestu saznate sve što Vas interesuje u voćarstvu, povrtarstvu i vinogradarstvu - Agro Belgrade 2020.