Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Sajam za porodične posete – uz samo jednu ulaznicu

Sajam za porodične posete – uz samo jednu ulaznicu

Sajam za porodične posete – danas je dovoljna jedna ulaznica za roditelje i decu do 14 godina. Danas je i Dan voćara i vinogradara u Master centru. Dobrodošli !

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će od subote, 21. maja 2022. do sledećeg petka, 27. maja 2022. dočekati drage goste sa dobrodošlicom. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je blizu jubileja jer ove godine slavi 89. put kako otvara vrata posetiocima. Ni pandemija nije uspela da spreči organizatore da sačuvaju tradiciju.

Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Ulaznice za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere  koštaju 300 dinara. Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem posetilaca (najmanje 15 osoba), na memorandumu zadruge, škole, fakulteta ili kompanije sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Sajam za porodične posete

Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri, a najsrećnije očekuju dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač. Agropanonka će pokloniti traktor BELARUS 82.1 i rasipač HMS-A. Prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a Kite DOO traktor JOHN DEERE 5045D.

Za učestvovanje u Poklon-igri potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane. Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 26. maja, u 17 časova, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 27. maj, u 12 časova.

Pročitaj i ...

Poljoprivredni sajam od subote 21. maja 2022. godine

Poljoprivredni sajam po 89. put otvara svoja vrata za posetioce. Dobrodošli!