Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » U Šabac na Sajam, 11 – 12. mart 2022. godine

U Šabac na Sajam, 11 – 12. mart 2022. godine

U Šabac na Sajam – Ovoga vikenda, 11 – 12 mart 2022., nemojte propustiti da posetite Sajam poljoprivrede u Šapcu. Na jednom mestu više od 80 kompanija iz oblasti ratarstva, stočarstva (opreme, stočne hrane), sredstava zaštite, đubriva, proizvođači meda, sokova od aronije i drugog voća, vina i rakije, zimnice…

Pravo je vreme da izaberete hibride kukuruza koje Vam daju najviše pronose i najbolju silažu ( Dekalb, Pioneer, NS seme…). Veoma je važno da sadite hibride kraće vegetacije ( FAO 300,350) da bi izbegli sušni period i rano ostavili zemljište za novu kulturu na jesen.

Stočarstvo je ove godine od Ministarstva poljoprivrede dobilo značajne podsticaje i mogućnosti opremanja objekata uz povoljne kredite i subvencije. Savremeno svinjarstvo zahteva automatizaciju u objektima i kvalitetnu hranu. ISV Subotica Vam nudi oba. Dopunaska smeša za pripremu startera za prasad ( od 10 – 30 kilograma) Booster Junior je garant visokog imuniteta, odličnog dnevnog prirasta,  dobre konverzije hrane.

U Šabac na Sajam

Da bi obezbedili stabilan rast i visoki prinos potrebno je biljkama dati dovoljno gradivih materija. Đubrivo sa mikroelementima je pravi izbor. Agromarket Vam nudi veliki izbor takvih đubriva za primenu u voćarstvu, povrtarstvu, zasadima šećerne repe.

Poljoprivrednici će moći da se bolje upoznaju sa :

  • Ipard i domaće mere agrarne politike
  • Organska poljoprivreda
  • Voćarska proizvodnja
  • Primena robota u poljoprivredi
  • Osiguranje u poljoprivredi – novi modeli podsticaja

Više informacija na mobilni : 065 4444 302

Pročitaj i ...

zeleni dvor

Novosadski sajam jedan vek duga priča

Novosadski sajam - mesto gde stičete prednost. Novosadski sajam zauVEK.