Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » EXPO 2021. Bačka Topola – Sajam poljoprivrede i privrede

EXPO 2021. Bačka Topola – Sajam poljoprivrede i privrede

Expo 2021, Bačka Topola – Topolya Sajam poljoprivrede i privrede održaće se od 10. do 12. septembra. Reč je o izuzetnoj prilici da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, da razmene ideje, iskustva i uspostave nove kontakte. Višegodišnja tradicija održavanja sajma i sve veći broj kako domaćih tako i stranih izlagača, svedoči o značaju i ulozi ovog događaja.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvovaće poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija,  turizam i ugostiteljstvo, itd.

Expo 2021, Bačka Topola – Topolya

Vizija organizatora, Uduženja poljoprivrednika „Bačka Topola“,  je da ova tradicionalna manifestacija pruži prostor proizvođačima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača.

Sajamska priredba održaće se u velikoj hali i njenoj okolini JP „Tržnica“ Bačka Topola. Površina zatvorenog prostora za izlaganje je 400 kvadratnih metara, a izlagači imaju mogućnost korišćenja ograđene, otvorene površine za eksponate. Izlagači mogu učestvovati i u pratećim programima.

Ulaz za posetioce je besplatan, a obavezno je poštovanje aktuelnih epidemioloških mera.

Pročitaj i ...

Sajam za porodične posete – uz samo jednu ulaznicu

Porodični dana na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu - sa jednom ulaznicom od 600 dinara.