Najnovije vesti
Početna » Konkursi » Robna marka prilika za bolju poziciju na tržištu

Robna marka prilika za bolju poziciju na tržištu

Prilika da postanete bolje pozicionirani na tržištu sa svojim proizvodima Vam nudi robna marka – oznaka da ste Vi i Vaši proizvodi jedinstveni. Novi konkurs ENECA je prilika da postanete prepoznatljivi kupcima i proširite broj trgovina u kojima prodajete svoje proizvode kao i mogućnost izvoza. Konkurs važi za teritoriju Srbije (osim AP Vojvodine i grad Beograd).

Konkurs iz oblasti proizvodnje za privatne robne marke pod nazivom “Jačanje kapaciteta prerađivača voća i povrća uključivanjem u privatne robne marke domaćih i inostranih prodajnih lanaca”.

Cilj projekta je jačanje konkurentnosti srpskog sektora prerade voća i povrća kroz sistematsku podršku proizvodnji, brendiranju i boljem pristupu domaćem i međunarodnom tržištu za mikro, mala, srednja preduzeća i preduzetnike u Srbiji, radi razvoja proizvoda pod privatnom robnom markom za maloprodaju.

Robna marka za bolji prihod

Konkursom će biti odabrano najmanje 10 mikro, malih, srednjih preduzeća i preduzetnika pre svega iz oblasti prerade voća i povrća sa teritorije cele Srbije osim teritorija A.P. Vojvodine i grada Beograda. Odabranim firmama biće pružena podrška za unapređenje poslovanja kroz set biznis i tehnoloških obuka i mentorstava, umrežavanje u okviru Udruženja domaćih proizvođača privatnih robnih marki i povezivanje i ugovaranje prodaje sa domaćm i inostranim maloprodajnim lancima.

Podrška je namenjena isključivo firmama koje nemaju iskustva u proizvodnji pod robnim markama. Firme koje se već bave proizvodnjom pod robnim markama ne mogu aplicirati za projektnu podršku.

Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti sa sledećih linkova:

Uslovi za učešće i potrebna dokumentacija

Možete nam se obratiti na e-mail konkurs@eneca.org.rs ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 za sve dodatne informacije.

Popunjene prijavne formulare treba poslati do 05. jula 2019. godine na e-mail adresu: konkurs@eneca.org.rs

(U subject-u mejla navesti Prijavni formular – Naziv pravnog lica)

ili poštom / lično na adresu:

ENECA

Prijezdina 6/2

18000 Niš

Izvor ENECA

Pročitaj i ...

konkurs nlb banke

Konkurs NLB Banke Beograd za organske proizvođače

IX Konkurs NLB Banke beograd za organske proizvođače je počeo. Traje od 27. maja do 31. jula 2020.