Najnovije vesti
Početna » Agroekonomija » Fruitnet Forum SE 6-7. novembar 2019. u Beogradu

Fruitnet Forum SE 6-7. novembar 2019. u Beogradu

Nova prilika za naše proizvođače voća i povrća, Fruitnet Forum u Beogradu. Počelo je sve 2016. godine kada se održao prvi Fruitnet Forum koji je predstavio trendove trgovanja u Evropi i kako to utiče na naš region.

Ove godine će predavači predstaviti nove ciljeve za proizvođače – kako uzgajati voće i povrće u skladu sa zahtevima tržišta, kako ih pakovati i koje kanale distribucije koristiti u plasmanu na strana tržišta.

Novost je da ćete biti u mogućnosti da ostvarite B2B susrete – direktne kontakte sa distributerima i izvoznicima za Vaše proizvode.

Region jugoistočne Evrope beleži veliki rast izvoza voća i povrća na strana tržišta. Prilika je da na Forumu čujete rezultate istraživanja velikih distributera o trendovima na tržištu i mogućnostima daljeg razvoja. Ponudiće učesnicima i saradnju za izvoz na tržište Istočne Azije i Bliskog istoka.

Fruitnet Forum u Beogradu

Potrošači u Evropi traže sveže i zdrave proizvode i to je odlična šansa za naše proizvođače i povećanje izvoza. Savete kako to uraditi će im dati gosti – predavači i članovi kooperative iz Belgije.

Posebnu pažnju privlači dalji razvoj u izvozu bobičastog voća. Posetioci će imati priliku da saslušaju iskustva proizvođača iz Evrope i tako preskoče greške u daljem razvoju.

Prijavite se na vreme da učestvujete na Fruitnet Forumu u Beogradu 6-7. novembra 2019. godine.  Prijava OVDE.

Dobrodošli!

Pročitaj i ...

jagode maline pakovanje plodova

Jabuke jagode, maline na tržištu Evrope

Jabuke, jagode, maline i cene ovoga proleća u Evropi i kod nas.