Wednesday 08.04.2020.
Najnovije vesti
Početna » Agroekonomija » Fruitnet Forum 2019. u Beogradu prilika za poslovni uspeh

Fruitnet Forum 2019. u Beogradu prilika za poslovni uspeh

Prilika da upoznate nove poslovne partnere iz Evrope i sveta, postignete poslovni uspeh na novim tržištima. U sredu, 6. novembra 2019. se otvara Fruitnet Forum SEE u Beogradu na kojem će brojni predavači prikazati Vam buduće trendove u trgovini i omogućiti Vam da čujete primere dobre prakse iz Evrope.

Stalne promene na tržištu voća i povrća nameću stalno prilagođavanje proizvođača zahtevima kupaca. Naši proizvođači često i nadmašuju proizvođače iz EU svojim postignutim rezultatima, ali njihova prepoznatljivost na tržištu EU nije odgovarajuća. Upravo o tome će Vam govoriti predstavnici velikih trgovinskih lanaca – kako se izdvojiti iz mnoštva konkurenata.

pakovanje plodova
Dobrodošli na Fruitnet Forum SEE

Barrie Jones, IPL (Asda – Walmart) – UK

Naši proizvodi svojim kvalitetom dostižu visoke standarde tržišta visoko razvijenih zemalja, ali bez adekvatne marketinške podrške to ostaje nezapaženo ili se postižu rezultati ispod očekivanja.

Poslovni uspeh na Fruitnet Forumu u Beogradu

Predstavnik kooperative iz Belgije će Vam predstaviti svoje iskustvo kako uspešno opstati na svetskom tržištu.

Jo Lambrecht, BelOrta – BELGIUM

Možemo da Vam navedemo primer kako se deluje na tržištu radi plasmana svoje robe. U SAD-u je u toku velika kampanja promocije jabuke cosmis crips – ulaganja u celokupnu kampanju će biti 10 miliona US dolara tokom narednih godina, a očekuje se prve godine prodaje ove sorte u SAD-u donese prihod od 30 miliona US dolara. Krajnji cilj je osvajanje svetskog tržišta tokom narednih godina. Naravno naša ulaganja su višestruko manja, ali rezultat koji se postiže doneće profit ukoliko marketing kampanja bude usmerena na veleprodaju, potrošače u izabranom segmentu tržišta u EU i sveta.

Dođite da čujete novosti iz plasmana voća i povrća, upoznate menadžere velikih trgovinskih lanaca i postanete njihov snabdevač.

Kako doći do mesta održavanja – FRUITNET FORUM

Pročitaj i ...

prodaja sa praga zimnica krediti sa garancijom

Prodaja sa praga na gazdinstvu važi već 30 dana

Šansa za one koji žele da savladaju veštinu trgovanja. Prodaja sa praga donosi veće prihode na gazdinstvo.