Najnovije vesti
Početna » BOROVNICA » Berba maline i borovnice – online Berry Congress 23.6.2020.

Berba maline i borovnice – online Berry Congress 23.6.2020.

Berba maline borovnice je na pragu, kako će tržište u Evropi i svetu reagovati posle pandemije? Prilika da saslušate savete i mišljenja stručnjaka iz najvećih trgovinskih i distributerskih kompanija kao i velikih evropskih proizvođača preko online veze. Ukazaće na aktuelna dešavanja i trendove na tržištu do kraja 2020. godine. Sve to možete kada se prijavite na besplatno učešće na konferenciji na Global Berry Congress preview 23. juna.

Ako ste proizvođač ili distributer u Srbiji, ovo je šansa koju ne treba propustiti jer možete čuti ono šta vas najviše interesuje – analiza tržišta Evrope i kretanje cena i tražnje.

Na jednom mestu analitičari, proizvođači, trgovinske kuće: Rabobank – Holandija, SanLucar – Španija, BerryWorld Varieties – Velika Britanija…

Berba maline i borovnice – trendovi na tržištu

Kako se tržište svežeg bobičastog voća ponašalo od početka 2020. godine – uticaj pandemije, koja je perspektiva za proizvođače i distributere bobičastog voća u ovoj i narednim godinama.

Predstaviće biznis plan gde bi uloženi novac mogao doneti najveći prihod u narednim mesecima (značaj sadnje novih sorti i korištenje novih tehnologija, trend potrošnje…).

BESPLATNO je za sve koji se prijave. Počinje u 15:00 CET u utorak, 23. juna 2020. godine. Pogledajte način prijave na berrycongress.com/programme

Pročitajte i: Borovnica podizanje zasada

Pročitaj i ...

zima voćnjaci zimski pregled zimsko mirovanje stare sorte

Jesenje krečenje stabala čuva voćke

Pre velikih mrazeva okrečite stabla da sačuvate voćke od ranog kretanja sokova u stablu.