Najnovije vesti
Početna » Mehanizacija » Delta Agrar na Poljoprivrednom sajmu

Delta Agrar na Poljoprivrednom sajmu

Delta Agrar na Poljoprivrednom sajmu je 30 godina, uvek sa modernim rešenjima za veću produktivnost u proizvodnji, primenom IT tehnologije, boljim kvalitetom proizvoda i brigom za svoje radnike. Ovoga maja je ponudila najnoviji “Landini 7” kao rešenje za savremenu poljoprivredu, bolje rezultate u gajenju kultura i većoj zaštiti prirodnog okruženja.

Delta Agrar predstavlja nove standarde i moderne tehnologije na Sajmu u Novom Sadu

Inovacije oblikuju budućnost poljoprivrede

Porukom da je budućnost stigla, Delta Agrar je na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu svečano predstavila traktor najsavremenije generacije, Landini 7, demonstrirajući svojupredanost primeni novih tehnologija u poljoprivredi. Ova inovacija postavlja najviše standarde umehanizaciji i podupire viziju kompanije o naprednoj budućnosti poljoprivrednog sektora. U skladu saovom porukom osmišljena je celokupna sajamska prezentacija kompanije, koja je i na ovom mestu krozsvoju poslovnu strategiju, još jednom dokazala da je fokusirana na inovativne tehnologije koje nosibudućnost.
„Delta Agrar je na našem sajmu već 30 godina, dakle, nije reč o gostu, već o svojevrsnom domaćinu. Ovaj odnos koji negujemo decenijama prevazilazi poslovne okvire, radi se o uzajamnoj saradnji i prijateljstvu.
Ove godine beležimo značajno veću posetu u odnosu na prošlogodišnji sajam i zato sam izuzetno zahvalansvim posetiocima, ali i Delta Agraru koji je opet pokazao svu svoju izvrsnost spektakularnim prikazom mehanizacije. Ipak, napominjem da svega ovoga ne bi bilo da nije izvrsnih ljudi u njihovom timu, koji su ovakve stvari učinili mogućim“, rekao je Nikola Lovrić, generalni direktor Novosadskog sajma.

Delta Agrar na Poljoprivrednom sajmu je 30 godina


Delta Agrar, kao lider u agrobiznisu, efikasno upravlja resursima kroz primenu precizne poljoprivrede, s više od 90% obradivih površina koje su „mapirane“ i pod sistemom za navodnjavanje. Za ovakve prakse, kojima se poboljšavaju performanse i doprinosi održivosti okoline, značajnu ulogu ima i „pametna mehanizacija“.


„Predstavljanje nove linije traktora, kao i njegovom svečanom prezentacijom publici Sajma, ponovo smo
iskazali našu nepokolebljivu posvećenost inovacijama koje oblikuju budućnost poljoprivrede. Novi model
Landini 7 opremljen je naprednim tehnološkim rešenjima koja nisu samo vrhunac inženjerskog umeća, već iprimer kako inteligentna tehnologija može povećati efikasnost i održivost u poljoprivrednim operacijama. U Delta Agraru kontinuirano radimo na unapređenju naših tehnologija i procesa kako bismo ostali u korak sa globalnim trendovima i izazovima. Ovaj traktor je tek najnoviji primer naših inovacija, koje uključuju sve, od precizne poljoprivrede do integracije veštačke inteligencije, kako bismo maksimalno iskoristili potencijale naših resursa i ostvarili održivu proizvodnju“, izjavio je Aleksandar Marjanović, direktor mehanizacije DeltaAgrara.
Traktor Landini 7 se ističe naprednim sistemom elektronskog upravljanja koji automatski prilagođava snagu i obrtni momenat u skladu sa radnim uslovima, obezbeđujući izuzetnu uštedu goriva i optimalnu efikasnost.
Kabina kombinuje inovativni dizajn sa sistemom za smanjenje buke, automatskim klima uređajem,
podesivim sedištem sa opcijama grejanja i ventilacije te velikim dodirnim ekranom od 12 inča, čineći
operacije ugodnim i jednostavnim za svakog poljoprivrednika.

Posetioci su imali priliku da kroz VR naočare iskuse vožnju traktora Landini 7, pružajući im jedinstven uvid u njegove operativne sposobnosti. Osim traktora, na štandu Delta Agrara izložen je široki asortiman
proizvoda, uključujući klupske sorte jabuka, kao i raznovrsne pesticide, semena za stočnu hranu i đubriva.

Pročitaj i ...

pseudoglej analiza zemljišta ph vrednost gliste vpomažu zemljište glistenjak nematode supstrati smeše plodnost kalcifikacija kiselost dezinfekcija osoke plodnost zemljišta

Plodnost zemljišta Kolubarskog okruga

U zemljištu često imamo višak nekih minerala i pH vrednost koja ukazuje na kiselost zemljišta.