Wednesday 22.01.2020.
Najnovije vesti
Početna » Poljoprivreda » Ratarstvo » Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika – od 1. 11 2018.

Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika – od 1. 11 2018.

Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika – od četvrtka kreću rešenja za odvodnjavanje koje dostavlja JKP “Vode Vojvodine ”  na adrese poljoprivrednika. Verujem da će mnogi pomisliti da to i nije potrebno, ali država ima svoje nazore. Valja platiti jer  …

Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje počinje 1. novembra 2018.

JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava sve obveznike naknade za odvodnjavanje da će dostava rešenja za preostalih devet meseci ove godine početi u četvrtak 1. novembra.

Uz rešenje za preostala tri kvartala ove godine, obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnim dugovanjima za prethodni period. Rešenja će se dostavljati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu isporučena tokom novembra, navodi se u obaveštenju JVP „Vode Vojvodine“.

Obveznici naknade za odvodnjavanje koji nisu saglasni sa rešenjem, mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo ovog dokumenta.

„Naglašavamo da će se rešenja dostavljati lično na adresu korisnika, kako je Zakonom o opštem upravnom postupku i predviđeno. Neisporučena rešenja odmah se vraćaju u JVP „Vode Vojvodine“, a obveznici će uz ličnu kartu, što do sada nije bio slučaj, na bilo kojoj pošti moći dobiti kopiju tog rešenja“, piše u obaveštenju ovog preduzeća.

Odvodnjavanje

Takođe, sve nedoumice mogu se i lično razrešiti u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, u šalter sali za rad sa strankama, od 10 do 14 časova., navodi se u obaveštenju.

Osnovne informacije o svim vrstama naknada, kao i do sada, mogu se dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na brojeve:

0800 21 21 21,

021 4881 – 433  

021 4881 – 539.

foto pixabay.com

izvor:JKP Vode Vojvodine

Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika

Pročitaj i ...

pšenica napad suzbijanje korova rok setve

Mraz na njivi pšenica bez zaštite snežnog pokrivača

Pšenica pod snegom može mirno da "spava" ali bez snega, uz mraz od više dana stvara brigu poljoprivrednicima