Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » De Heus – kvalitet i znanje za siguran uspeh.

De Heus – kvalitet i znanje za siguran uspeh.

de heus
De Heus – delimo znanje

De Heus – kvalitet i znanje za siguran uspeh. Na tržištu proizvođača stočne hrane u Srbiji se pojavila kompanija koja  deli svoje znanje  u više od 50 zemalja širom sveta. Nastala pre više od 100 godina kompanija Royal de Heus stvara partnerski odnos sa proizvođačima sa zajedničkim ciljem – stalni napredak, kako svojih klijenata tako i same kompanije.

Sve počinje sa kvalitetnim sirovinama. Pri samom prijemu se kontrolišu i samo one sirovine koje zadovolje stroge kriterijume se prosleđuju na dalju obradu. U laboratoriji se vrši dalja selekcija i stvaranje smeša sa najvećim efektom u proizvodnji, kod zadovoljnih klijenata.

Kompanija se predstavlja na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (14-20. maj 2016) u hali 1. Dobrodošli !!

Posebnost rada kompanije De Heus je da stručni saradnici zajedno sa proizvođačima dolaze do najboljih rešenja koja daju najveće ekonomske efekte. Svaka farma je priča za sebe. Stručni saradnici kompanije Vam nude stočnu hranu specijalno formulisanu prema potrebama gajenih životinja radi postizanja optimalnih rezultata.

de heus šabac
De Heus na 83. Poljoprivrednom sajmu

Novost na tržištu ishrane prasadi koji će se pojaviti tokom leta su tri proizvoda sa kojima je moguće postići najbolje rezultate – NURSE MILK ( dodatak ili zamena za mleko koja stimuliše ekstra rast ), ROMELKO STIMULUS 2 i PRO PS. Predstarteri će se uvoziti iz Holandije jer zahtevani kvalitet je moguće postići samo uz visoku tehnologiju i to je garant postizanja odličnih rezultata.

Kompanija De Heus se predstavlja na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (14-20. maj 2016) u hali 1. Dobrodošli !!

Kompanija će obezbediti da proizvođači ostvare novi kvalitet u svojoj proizvodnji jer će se uskoro na tržištu pojaviti zahtev klaničara da će otkupljivati tovljenike prema stepenu mesnatosti. Uz De Heus Vi stičete prednost na tržištu.

Velika prednost saradnje sa kompanijom je stalna edukacija proizvođača. De Heus Vam donosi znanje sticano generacijama i sigurnost za postizanje maksimalnih ekonomskih efekata. Partnerski odnos je ono što uliva poverenje i nudi mogućnost da se zajedno napreduje, raste i dostigne željeni cilj – maksimalan prirast, kvalitet i ekonomska dobit.

Uz pravilan izbor u donošenju odluke – za kvalitet, nova znanja i partnerski odnos sa kompanijom De Heus proizvođači su sigurni u uspeh.

De Heus doo Šabac

Adresa: Agroindustrijska zona bb
15000 Šabac, Republika Srbija

E-mail : info@deheus.rs

Telefon: +381 (0) 15 354 858

Pročitaj i ...

organska proizvodnja angus rasa krave organska stočarska

Organska stočarska proizvodnja je mogućnost zarade

Više truda i više finansijskih sredstava zahteva organski način uzgoja stoke, ali i dobijeni proizvodi su više cenjeni na tržištu.