Wednesday 22.01.2020.
Najnovije vesti
Početna » Poljoprivreda » Ratarstvo » Sajam poljoprivrede Šabac 11. put, 8-9. mart 2019.

Sajam poljoprivrede Šabac 11. put, 8-9. mart 2019.

Sajam poljoprivrede Šabac 11. put – U velikoj Sportskoj hali ZORKA  će se održati veliki Paoljoprivredni sajam 8 i 9. marta 2019. godine.U organizaciji opštine Šabac i TV AS na jednom mestu više od 120 kompanija, preduzeća, proizvođača, trgovaca. Dođite da vidite najnovije rezultate primene nauke u poljoprivredi.

Proleće je pravo vreme da se odlučite šta ćete sejati u aprilu ove godine. Veliki broj kompanija će ponuditi semena hibrida kukuruza, suncokreta, soje – NSseme, Pioneeer, KWS… Toplije vreme pogoduje razvoju već posejanih biljaka i na Sajmu poljoprivrede u Šapcu možete izabrati odgovarajuće đubrivo.

Povrtari već uveliko spremaju rasad za sadnju u aprilu – kako zaštititi rasad od mrazeva? Na svom štandu će Vam kompanija Ekopatent ponuditi rešenje, proizvod EkoFreez da podstakne biljku da se odbrani od minus temperatura.

Sajam poljoprivrede Šabac

Podsticaji Ministarstva poljoprivrede za tov junadi je privukla pažnju velikog broja stočara. Cene za utovljenu junad od 2,3-2,4 eura za kilogram i podsticaji po grlu pod 15.000 dinara stvaraju uslove za dobar prihod. Proizvođači stočne hrane na Sajmu u Šapcu će predstaviti nove proizvode koje će omogućiti još veću ekonomićnost u tovu ( DeHeus, ISV, Gebi, Hrana produkt…).

Na platou ispred hale će biti izložene poljoprivredne mašine i priključci koji Vam pomažu u pripremi zemljišta za predstojeću žetvu kukuruza, soje takođe i da izaberete rasipač đubriva i tako date pšenici dovoljno hranljivih materije za dalji razvoj biljaka.

Dobrodošli !!!

Petar Jovičić

Pročitaj i ...

kvalitetna zrna hrana cena samo 12 poleganje manje zalihe poljoprivreda za 21.vek cena kvalitet uvoz kvalitetne pšenice

Uvoz kvalitetne pšenice od 01. januara do 30. aprila 2020?

Da li je ovo privremeni uvoz i koliko će biti uvezeno pšenice?