Thursday 02.04.2020.
Najnovije vesti
Početna » Agroekonomija » Savetovanje agronoma 26 – 30. januar 2020. godine Zlatibor

Savetovanje agronoma 26 – 30. januar 2020. godine Zlatibor

Moderna poljoprivreda ne može da obezbedi bolje prinose bez novih naučnih saznanja Savetovanje agronoma je prava prilika da se upoznate sa novim naučnim tehnikama gajenja kultura u poljoprivredi.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, od 26. do 30. januara 2020. godine na Zlatiboru organizuje „54. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije”.

Tokom Savetovanja ćete biti u prilici da čujete izlaganja profesora, stručnjaka iz oblasti ratarstva, povrtarstva i zaštite bilja.

Održava se i savetovanje 46. Simpozijum “Poljoprivredna tehnika” u organizaciji Departmana za polјoprivrednu tehniku Polјoprivrednog fakulteta iz Novog Sada.

Imate priliku da tokom predavanja postavite pitanja koja vas muče i dobijete odgovore koje će Vam doneti rešenja. To je moguće tokom panel diskusija:

  • Zakon o semenarstvu,
  • Biljna klinika,
  • Centar izvrsnosti za leguminoze,
  • Nove tehnologije proizvodnje u svetlu klimatskih promena i
  • Novi pristupi proizvodnji zdravstveno bezbedne hrane.

Savetovanje agronoma Zlatibor

Institut “NS seme ” će tokom trajanja savetovanja obezbediti brojne kontakte poljoprivrednika i stručnjaka u cilju obaveštavanja i obrazovanja neposrednih proizvođača radi postizanja maksimalnih prinosa uz visok kvalitet proizvoda.

Odlukom Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja „54. Savetovanje agronoma i polјoprivrednika Srbije” priznato je kao oblik stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika srednjih polјoprivrednih škola.

Više podataka o događinjma tokom trajanja savetovanja ćete naći na sajtu Instituta www.nsseme.com.

Pročitaj i ...

trgovina na klik cink organsko rokovi sadnje biopesticidi folijarna prihrana organska djubriva povrtarstvo biofungicidi konkurs za sufinansiranje organska djubriva

Trgovina na klik je sada hit u Evropi, šansa za “male”

Internet "osvaja" trgovinu - prodaja na klik iz svog doma, uz dotavu na kućni prag je budućnost koja je počela.