Najnovije vesti
Početna » Agroekonomija » Savetovanje agronoma 26 – 30. januar 2020. godine Zlatibor

Savetovanje agronoma 26 – 30. januar 2020. godine Zlatibor

Moderna poljoprivreda ne može da obezbedi bolje prinose bez novih naučnih saznanja Savetovanje agronoma je prava prilika da se upoznate sa novim naučnim tehnikama gajenja kultura u poljoprivredi.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, od 26. do 30. januara 2020. godine na Zlatiboru organizuje „54. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije”.

Tokom Savetovanja ćete biti u prilici da čujete izlaganja profesora, stručnjaka iz oblasti ratarstva, povrtarstva i zaštite bilja.

Održava se i savetovanje 46. Simpozijum “Poljoprivredna tehnika” u organizaciji Departmana za polјoprivrednu tehniku Polјoprivrednog fakulteta iz Novog Sada.

Imate priliku da tokom predavanja postavite pitanja koja vas muče i dobijete odgovore koje će Vam doneti rešenja. To je moguće tokom panel diskusija:

  • Zakon o semenarstvu,
  • Biljna klinika,
  • Centar izvrsnosti za leguminoze,
  • Nove tehnologije proizvodnje u svetlu klimatskih promena i
  • Novi pristupi proizvodnji zdravstveno bezbedne hrane.

Savetovanje agronoma Zlatibor

Institut “NS seme ” će tokom trajanja savetovanja obezbediti brojne kontakte poljoprivrednika i stručnjaka u cilju obaveštavanja i obrazovanja neposrednih proizvođača radi postizanja maksimalnih prinosa uz visok kvalitet proizvoda.

Odlukom Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja „54. Savetovanje agronoma i polјoprivrednika Srbije” priznato je kao oblik stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika srednjih polјoprivrednih škola.

Više podataka o događinjma tokom trajanja savetovanja ćete naći na sajtu Instituta www.nsseme.com.

Pročitaj i ...

polno sazrevanje junica tov otkup junadi ratari protiv junad opet problem za razmenu junadi nova razmena junadi

Otkup od danas do 30. oktobra, 252 dinara za kilogram

Ozkup po ceni od 252 dinara za kilogram je dobra vest, ali...