Najnovije vesti
Početna » Seminari » Prodaja proizvoda je rešenje – Fruitnetforum SEE, Beograd

Prodaja proizvoda je rešenje – Fruitnetforum SEE, Beograd

Prilika da susretnete druge proizvođače, prodavce i kupce jer prodaja proizvoda rešava Vaše probleme. U Beogradu se 6 i 7. novembra održava Fruitnetforum SEE sa glavnim ciljem da Vam prenese iskustva u proizvodnji, kao i plasmanu voća i povrća širom sveta.

Forum se održava u Hyatt Regency – Beograd

Tokom dva dana ćete imati priliku da slušate predavanja stručnjaka iz oblasti prodaje koji će Vam predočiti trendove na evropskom tržištu i dati pomoć u nastupima širom sveta.

Predstaviće se kompanija “ĆIRIĆ Agro” jedna od najvećih izvoznika jabuka iz Srbije. Milan Ćirić predočiće Vam kako se stiže do uspeha na tržištu, iz svog iskustva.

Stručnjak iz Belgije će predstaviti svoja iskustva kako se organizuje i kako dobro posluje jedna koperativa.

Prodaja proizvoda je rešenje

Iz Turske dolazi Yigit Gokyigit, Alanar – upoznaće vas sa veštinama kako “otvoriti” nova tržišta jer ona donose nova iskustva i novi prihod za vas. To je uslov za dalji razvoj.

gajenje borovnice savetovanje borovnica za borovnica srbija borovnice nova jabuka borovnica posle berbe
Šansa za nove susrete i novi prodajni ugovor.

Sve veća tražnja za svežim bobičastim voćem predstavlja dobru priliku za uzgajivače iz Srbije. Kako da sebi olakšate put do tržišta Evrope predočiće Vam Hans Liekens, Fall Creek Farm & Nursery, Španija.

Nemojte oklevati, ne propustite priliku da pospešite svoje poslovanje i sretnete nove kupce i izvoznike. Dobrodošli.

Pročitaj i ...

maline malina zaštita ljubičasta pegavost

Malina zaštita posle završene berbe

Posle berbe nastavlja se briga oko maline. Tokom avgusta, septembra se formiraju cvetni pupoljci koji će obezbediti bogatu berbu sledeće sezone.