Najnovije vesti
Početna » Seminari » Prodaja proizvoda je rešenje – Fruitnetforum SEE, Beograd

Prodaja proizvoda je rešenje – Fruitnetforum SEE, Beograd

Prilika da susretnete druge proizvođače, prodavce i kupce jer prodaja proizvoda rešava Vaše probleme. U Beogradu se 6 i 7. novembra održava Fruitnetforum SEE sa glavnim ciljem da Vam prenese iskustva u proizvodnji, kao i plasmanu voća i povrća širom sveta.

Forum se održava u Hyatt Regency – Beograd

Tokom dva dana ćete imati priliku da slušate predavanja stručnjaka iz oblasti prodaje koji će Vam predočiti trendove na evropskom tržištu i dati pomoć u nastupima širom sveta.

Predstaviće se kompanija “ĆIRIĆ Agro” jedna od najvećih izvoznika jabuka iz Srbije. Milan Ćirić predočiće Vam kako se stiže do uspeha na tržištu, iz svog iskustva.

Stručnjak iz Belgije će predstaviti svoja iskustva kako se organizuje i kako dobro posluje jedna koperativa.

Prodaja proizvoda je rešenje

Iz Turske dolazi Yigit Gokyigit, Alanar – upoznaće vas sa veštinama kako “otvoriti” nova tržišta jer ona donose nova iskustva i novi prihod za vas. To je uslov za dalji razvoj.

gajenje borovnice savetovanje borovnica za borovnica srbija borovnice nova jabuka borovnica posle berbe
Šansa za nove susrete i novi prodajni ugovor.

Sve veća tražnja za svežim bobičastim voćem predstavlja dobru priliku za uzgajivače iz Srbije. Kako da sebi olakšate put do tržišta Evrope predočiće Vam Hans Liekens, Fall Creek Farm & Nursery, Španija.

Nemojte oklevati, ne propustite priliku da pospešite svoje poslovanje i sretnete nove kupce i izvoznike. Dobrodošli.

Pročitaj i ...

irig sajam perspektive voćarstva vivo sajam maline jabuke rusija uloga makroelemenata jabuka uvoz autohtone sorte jabuka boja jabuke izvoz poljoproizvoda jabuka boja djubrenje voćnjaka prinos kalijum reguliše savetovanje za jabuka voli rezidbu

Jabuka voli rezidbu – palmeta sa kosim granama

Voćari koji već decenijama gaje jabuku znaju da jabuka voli rezidbu, ali treba poštovati principe rezidbe da voćka bude dovoljno opterećena plodom.