Najnovije vesti
Početna » BOROVNICA » Borovnica – konferencija 22. novembra 2019, Vrnjačka Banja

Borovnica – konferencija 22. novembra 2019, Vrnjačka Banja

Prilika da saznate kako da krenete u proizvodnju borovnice je dolazak u Vrnjačku Banju – Borovnica i konferencija o proizvodnji borovnice u Srbiji koja se održava 22. novembra 2019. godine u hotelu “Zepter” od 9:30 sati.

Tom prilikom ćete imati priliku da se upoznate sa stručnjacima u gajenju borovnice, kompanijama koje Vam nude neophodnu opremu, sadnice i supstrate. Konfencija se sastoji iz dva segmenata.

Biznis sesije

U okviru biznis sesija biće predstavljen veliki broj privrednih subjekata sa domaće i međunarodne scene, a koji su prvenstveno dobavljači repromaterijala u produkciji borovnice ili servis za proizvođače. Biznis sesije će podrazumjevati izložbeni deo postavljen u holu hotela na ulazu u konferencijsku salu, a na istom će biti predstavljeni različiti uzorci repromaterijala sa tehničkim rešenjima, kao i adekvatne reklamne publikacije.

Šansa za uspeh – borovnica

Na ovakav organizacijski način konferencija predstavlja izvrsnu priliku za razmenu informacija između uzgajivača borovnice i proizvođača, odnosno dobavljača za njih potrebnih repromaterijala. Svi prisutni u okviru biznis prezentacija imaće priliku videti i čuti od izlagača neke od najmodernijih inovacija u tehnologiji uzgoja borovnice, a koje će biti od velike pomoći za budući razvoj proizvodnje ove kulture u Srbiji. Učesnike, odnosno izlagače u okviru biznis sesija na konferenciji, detaljnije možete upoznati u rubrici partneri, sponzori i izlagači.

Borovnica Konferencija u Vrnjačkoj Banji

Pročitajte i: Više od 1.400 ha borovnice u Srbiji

Stručno savetovanje

U okviru stručnog savetovanja domaći i međunarodni eksperti donose ogromnu paletu informacija o savremenoj tehnologiji uzgoja visokožbunaste borovnice, ali i o problemima sa kojima se naši proizvođači sreću. Tako će svi prisutni imati priliku da čuju vodeće holandske proizvođače specijalnih supstrata koji su neophodni za uspešan uzgoj ove kulture voća. Pored gostiju iz inostranstva tokom stručnog savetavanja svi prisutni imaće priliku poslušati i domaće eksperte i savetodavce, koji će govoriti o trenutnom stanju u proizvodnji borovnice na području Srbije, podeliti svoja iskustva i probleme sa kojima se proizvođači susreću, te ponuditi optimalna rešenja za iste, kao i izazove koji borovničare mogu očekivati u budućnosti.

Više informacija za prijavu OVDE

Pročitaj i ...

visokožbunasta borovnica biologija kalkulacija berba borovnica rezidba borovnice

Borovnica – biologija rasta i uslovi okruženja

Biologija rasta određuje uspeh u gajenju a da bi se obezbedila nega sadnica borovnice potrebno je poznavati kako ona raste i reaguje na uslove okruženja.