Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Šumadijska vina za ponos – Novi Sad, subota

Šumadijska vina za ponos – Novi Sad, subota

Šumadijska vina za ponos svima iz Srbije. Priliku da osetite njihov šarm imate već u subotu, u Novom Sadu. Šumadija Wine fest održava se u novosadskom Hotelu Sheraton, 28. oktobra 2023. godine. Preko 100 različitih vinskih etiketa predstaviće 24 vinarije iz Udruženja vinara Šumadije.

Prvi vinski festival ovog tipa oraganizovan je u cilju upoznavanja publike iz Bačke, Vojvodine sa vinima i vinarima Šumadije. Ko još ne zna za sjajna vina iz vnarije “Aleksandrović”, “Despotika”, “Radovanović”, “Kraljevska vinarija” … Dođite da osetite blaženstvo u vinima koja nude strast i ljubav. Zavolite ih, prigrlite i ostaće Vam zauvek dragi prijatelj.

probus vino

Šumadijska vina za ponos

Probajte blago iz Vinarije “Despotika” – Morava 2021. Sada je to već poznata sorta koja pleni svojim čarima. Nemojte izostaviti The Merlot 2017, Madžić iz organskog uzgoja vinove loze. Odličan je uz kockicu čokolade, tamne. Oduševiće Vas, kao prave vinoljupce, Zagrljaj 2019, Podrum Pevac koji spaja kaberne fran i sovinjo, uz dašak merloa. Decanter 2023. i brozana medalja je dokaz kvaliteta i posvećenosti vinara.

Festival je otvoren od 15 do 20 časova, ulaznice će biti dostupne preko GigStix servisa i na ulazu u hotel a projekat je realizovan uz pomoć Evropske Unije.  

Ulaznice su 800,00 dinara pre početka manifestacije, na dan održavanja cena ulaznice je 1.200,00 dinara.

Pročitaj i ...

Vinska šetnja – Irig, u nedelju 09. jun 2024.

Vinska šetnja – Irig, u nedelju 09. jun 2024. godine Na startu Welcome desk na …