Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Vino slavi ovoga vikenda u Beogradu i Novom Sadu

Vino slavi ovoga vikenda u Beogradu i Novom Sadu

Vino slavi ovoga vikenda u Beogradu i Novom Sadu jer održavaju se veliki saloni vina iz Srbije i regije. Prvo predstavljamo BeoWine koji će se održati u Hali 3 Beogradskog sajma u petak i subotu (25. i 26. mart 2022. godine). 

Prilika da na jednom mestu osetite ukus i arome najboljih srpskih vina. Vinarije sa juga Srbije, iz srca Šumadije, Negotinske krajine, vina sa peska na severu Vojvodine, sa Fruške gore … Treba li Vam bolja pozivnica? Predstaviće se i vinari iz Hrvatske (Kutjevo, Iločki podrumi …).

Posetioci će moći da uživaju u čarima vina na  BeoWine sajmu od 10 do 19 časova, cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a grupne  300 dinara. 

Vino slavi ovoga vikenda u Beogradu i Novom Sadu

sortna vina beli prelom
Dunav i vino – odlična kombinacija

WINE FEST 2022 – NOVI SAD – HOTEL SHERATON se odigrava 25. marta 2022. godine. Više od 200 etiketa će biti pred Vama da ih probate, uporedite i zaljubite se u vina za koje niste znali samo dan pre.

Predstaviće se Vinarija Aleksandrović Vinarija Aleksić Vinarija Doja Vinarija Tri Oraha Vinarija Vinarija Spasić Radovanović Vinarija Budimir Vinarija Ivanović Vinarija Deurić Vinarija Chichateau Vinarija Erdevik
Vinarija Đurđić Vinarija Zvonko Bogdan Vinarija Tonković Vinarija Lastar Vinarija Matalj … Tu su i aduti sa Fruške gore : Vinarija Kovačević Vinarija Komuna Vinarija Quett Vinarija Belo brdo …
Iz susedstva su tu poznate vinarije ovenčane sa šampionata nagradama iz sveta za svoja vina – Vinarija Kutjevo, Vinarija Kozlović Vinarija Tikveš

DA upotpune užitak svim posetiocima su i destilerije Zarić, Gorda, Premijer, Pevac i Baraba. Sve počinje u 12 sati i traje do 20 sati. Cena ulaznice je 1.500 dinara.

Pročitaj i ...

nega vina

Nega vina za dobar kvalitet i dugotrajnost

Berba i proizvodnja šire je početak dugog putovanja jer tek nega vina daje kvalitet. Nakon …