Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Vinska bašta u Beogradu, 1-2. jun 2024.

Vinska bašta u Beogradu, 1-2. jun 2024.

Vinska bašta u Beogradu, 1-2. jun 2024., prilika za doživljaj za pamćenje. Sada već poznata UniCredit Bank Wine Garden 2024. u Botaničkoj bašti u Beogradu. Dva dana od 14 -21 sat, uživajte u vinu, hrani i muzici.

Više od 80 vinarija iz Srbije, među njima i male vinarije koje su skriveni dragulji. Tu su i gosti iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Italije, Francuske,Španije …

Vinska bašta u Beogradu, 1 – 2. jun 2024.

Uz odlična vina ide i odlična hrana, od veganskih pikanterija, specijaliteti od suvog mesa, dragi gosti sa vrhunskim maslinovim uljima. Bez tartufa neće proći ni ova čarobna noć. Za ljubitelje slatkih delicija takođe imamo iznenađenja. Sve to prati muzika – pop i rok , do klasike i džeza tokom dana. Sve to će biti prepleteno u divnoj Botaničkoj bašti, svako će imati svoj kutak za sreću i hedonizam, u raznim delovima Botaničke bašte (6 celina).

Predlažemo da upoznate vina sa Fruške gore, puna energije Sunca i mirisnih voćnih nota. Još od Rimskog carstva se vinova loza gaji na Fruškoj gori, milenijumi su prošli i sada je vreme da osetite čari vina iz Srema. Uzdravlje Vam bilo!

Jedino što vas neće obradovati je da će broj raspoloživih ulaznica biti smanjen , u odnosu na prethodne događaje jer će svako imati dovoljno prostora i svoj trenutak za uživanje.

Više informacija na sajtu manifestacije, a preostale ulaznice po ceni od 2.000,00 dinara možete potražiti preko Tickets.rs. Za one koji navrate na ovaj specijalni vinsko – kulturni događaj mali broj ulaznica biće dostupan i na dan manifestacije, na blagajni Botaničke bašte. Svaki učesnik dobija vinsku čašu na ulazu.

Dobrodošli !

Pročitaj i ...

Vinska šetnja – Irig, u nedelju 09. jun 2024.

Vinska šetnja – Irig, u nedelju 09. jun 2024. godine Na startu Welcome desk na …