Saturday 18.01.2020.
Najnovije vesti
Početna » Poljoprivreda » Povrtarstvo » Savetovanje povrtara Leskovac, 13. decembar 2019, godine

Savetovanje povrtara Leskovac, 13. decembar 2019, godine

Vreme je za setvu, Savetovanje povrtara Leskovac “Agro lider” je prilika da čujete savete stručnjaka, razmenite iskustva sa svojim kolegama i da nabavite semena koja garantuju siguran prinos. Na jednom mestu možete saznati o novim tehnologijama gajenja povrća, predstaviće Vam nove hibride, sredstva za zaštitu bilja i dati savete za optimalnu ishranu (maksimalan prinos – realni troškovi). Prilika da se lično uverite kako najbolje primeniti rezultate naučnih istraživanja u svom plasteniku i ostvariti visok, kvalitetan prinos povrća da bi postigli i visok prihod.

Savetovanje povrtara “Agro lider”

Savetovanje je organizovano u kompleksu Apostolović sa početkom u 8 i 30 sati, u petak 13. decembra 2019. godine. Tokom celog dana ćete biti u prilici da pitate sve što vas muči, dobijete savete kako da rešite probleme na koje nailazite od ljudi koji najbolje znaju sve o povrću i njegovom gajenju.

Pročitajte i: Novo kod nas – mikropovrće

Generalni sponzor je Agroarm uz pomoć grada Leskovca i promociju Agrozona promedija.

Pročitaj i ...

paradajz seme orošavanje rasad paradajza seme elementi neophodni pikiranje rasada prihrana povrća setva paradajza zaštita rasada ph vrednost

Rasad paradajza određuje svojim kvalitetom berbu

Vreme je za setvu jer rasad ranog paradajza garantuje dobar prihod.