Najnovije vesti
Početna » TURIZAM » Sajam turizma Beograd od 24 do 27. marta 2022. godine

Sajam turizma Beograd od 24 do 27. marta 2022. godine

Sajam turizma Beograd po 43. put spaja posao i zadovoljstvo. Od četvrtka 24. marta do 27. marta 2022. godine na jednom mestu više od 900 izlagača sa svojim ponudama za nezaboravna leta i hedonizam bez granica.

Sajamska manifestacija koja privlači pažnju više od 60.000 posetilaca tokom četiri dana. Mnogi su već odlučili u koju zemlju će putovati, ali sada je prilika da odaberu tačnu destinaciju uz tradicionalne sajamske popuste. Pandemija je sada manji problem, mnoge države su ukinule brojne mere koja ograničavaju putovanja.

Pored mora i dalekih egzotičnih zemalja u ponudi su i čarobna mesta u Srbiji. Ko voli aktivan odmor tu su planine Tara, Zlatibor, Zlatar … Kome adrenalin treba spust niz reku Drinu, Lim, Taru doneće uzbuđenje koje neće zaboraviti do sledećeg leta. Za one koji uživaju u miru, spokoju da ih ptice bude i dobroj hrani vojvođanski salaši su pravi izbor – Salaš 137 (Čenej – Novi Sad), Perkov salaš (Neradin), Salaš Katai (Mali Iđoš)…

Sajam turizma Beograd p

Seoski turizam je nova šansa da ožive sela. Da bi gazdinstvo ostvarilo više prihoda postoji mogućnost da to ostvari pružajući usluge turistima – domaćim i stranim. Možda je to šansa za ostanak većeg broja mladih na selu – kako onih koji bi pružali te usluge, tako i onih koji bi ih snabdevali proizvodima sa svoga praga. Mladima više nije problem strani jezik, upotreba IT tehnologija, internet je dostupan i sa “pametnih” uređaja. I putovanja višu nisu nepremostiva prepreka.

RADNO VREME

24, 25. i 26. mart:         10:00 – 19:00

27. mart:    10:00 – 18:00

ULAZNICE

pojedinačna ulaznica  400 RSD

grupna ulaznica *         300 RSD

porodična ulaznica (roditelji sa decom do 16 godina)       800 RSD

parking (po satu)          150 RSD

* 26. i 27. marta za učenike srednjih stručnih škola turističko-ugostiteljskog smera ulaz na sajam je besplatan uz overen spisak učenika od strane škole

Pročitaj i ...

Tara lepotica Srbije – zdravlje i spokoj

Sada je čas da posetite Taru i uvek ćete se vraćati u prijateljski zagrljaj ove lepotice.