Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Berba je počela, dobrodošli u Vršac 20 – 22. 09 2019. godine

Berba je počela, dobrodošli u Vršac 20 – 22. 09 2019. godine

Vreme je slavlja u Banatu, berba je počela u Vršcu, gradu sa vinarima za ponos. Danas je dan za tamburaše, slikare i vatromet. Dođite u Vršac da probate najbolja vina, zaigrate uz zvuke tambura, a bogami i zapevate.

Sve vas očekuje Vinko Lozić (Ivan Bekjarev) da Vam poželi dobrodošlicu, lep provod i naravno nove ljubavi.

Tokom tri dana imate priliku da učestvujete u izboru Mis berbe, posetite produktivnost čokota prerada grožđa bor pozitivniizložbu “Grožđe, voće i vino”. Za većernju šetnju preporučujemo ulicu starih zanata. Možete videte šta sve vredne ruke iz Banata mogu. Tu su i kolači koje su spremile vredne domaćice po receprima svojih baka. Domaće je domaće.

U petak, u 22 sata, je koncert Cece Ražnatović.

Berba je počela

Subota počinje sa maskenbalom za decu da bi predveče počeo muzički program – OK bend, zatim Alen Islamović. Pre toga posetite Vršački breg, možete se oprobati u penjanju na steni, ali pažljivo.

Posetite vinariju “Vinik” i probajte nadaleko čuveni “Vržole”, nećete se pokajati, naprotiv, ponećete i koju buteljku kući. Preporučujemo Vržole roze sa mirisnim notom muskat hamburga. Živeli!!!

Nedelja je rezervisana za biciklističku turu “Putevima vina”. Kada stignete na odredište možete uživati u vinima iz Gudurice, značajno mesto za sve ljubitelje vina. Veče je najlepše provesti uz prijatelje i muziku tamburaša – ipak je ovo Banat.

Petar Jovičić

Pročitaj i ...

dani vina sir vino investicije oprema sir mladi

Muzika vino i Novi Sad vas pozivaju u goste za vikend

Prilika da ovaj vikend provedete uzbudljivo i da vas muzika, vino i glas Lene Kovačević i Zvonka Bogdana podsete na stare ljubavi, izmami osmeh i zaigrate.