Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Ukusi Vojvodine i Interfest 2020. (10 – 13. septembar)

Ukusi Vojvodine i Interfest 2020. (10 – 13. septembar)

Jesen nam stiže, Ukusi Vojvodine će za sledeći vikend da vam ponude najbolje što nam je priroda, vredni ratari i vinogradari dali 12 -13. septembra na Ribarskom ostrvu, Novi Sad. Pre njih je Interfest – festival vina koji sve obraduje i ponudi najbolje što vinari čuvaju tokom godina. Održava se od 10 – 11. septembra 2020. na istom mestu – bašta Gastro paba Berta, Ribarasko ostrvo, Novi Sad.

Prvo nam stiže festival vina Interfest – na jednom mestu stotine etiketa najboljih vina iz Srbije i regiona. Od 17 – 22h ćete biti u raju vina i vinara, dobre domaće hrane i muzike tamburaša. Poštovaće se preporuke zdravstvene struke, na samom ulazu će se kupovati čaša i vaučeri tako da ćete biti sigurni u minimum kontakata prilikom posete manifestaciji. Živeli!

Ukusi Vojvodine i Interfest – Novi Sad

vino postupak filtracije nova vina

Festival Ukusi Vojvodine je za vikend (12 – 13 septembar) od 12 do 20 časova. Domaći proizvodi će izazvati osmeh na Vašim licima i obradovati Vaša nepca. Ulaz je besplatan, uz poštovanje maksimalnog broja posetilaca tokom večeri. Brojni proizvođači iz Vojvodine i Srbije će ponuditi najbolji kulen, slaninu, prirodni med, domaće sokove i sirupe – sve najbolje iz prirode.

dani vina sir vino investicije oprema sir mladi
pirotska peglana kobasica

Dođite da se setimo lepih vremena, da proslavimo bogatu, zlatnu jesen, koja nam dolazi uz drage prijatelje, domaću hranu i vrhunska vina.

Dobrodošli!

Pročitaj i ...

vinski plato festival vina

Festival vina i hrane, 5. septembar u Beogradu

Dobrodošli na Festival tradicionalnih vina i hrane u subotu, 5. septembra 2020. u Beograd, na Sava promenadu.