Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Ukusi Vojvodine 2022. (10 – 11. septembar) Novi Sad

Ukusi Vojvodine 2022. (10 – 11. septembar) Novi Sad

Jesen nam stiže, Ukusi Vojvodine će za sledeći vikend da Vam ponude najbolje što nam je priroda, vredni ratari i vinogradari dali 10 -11. septembra u Limanskom parku, Novi Sad. Dva dana imate priliku da probate najlepše iz Vojvodine i naučite kako se spremala zimnica , sušilo meso, proizvodilo vino od autohtonih sorti sa Fruške gore …

Ukusi Vojvodine Novi Sad

vino postupak filtracije nova vina

Festival Ukusi Vojvodine je za vikend (10 – 11. septembar) od 12 do 20 časova. Domaći proizvodi će prizvati osmeh na Vaša lica i obradovati Vaša nepca. Ulaz je besplatan. Brojni proizvođači iz Vojvodine će ponuditi najbolji kulen, slaninu, prirodni med, domaće sokove i sirupe – sve najbolje iz prirode. Tu su i štrudle sa makom i orasima, za one koji vole nešto posebno štrudla sa rogačem!

dani vina sir vino investicije oprema sir mladi
Al’ se nekad dobro jelo

Dođite da se setimo lepih vremena, da proslavimo bogatu, zlatnu jesen, koja nam dolazi uz drage prijatelje, domaću hranu i vrhunska vina. Mladi neka dođu da upoznaju vredne domaćice koje spremaju najlepše pekmez i slatko, rado viđeni na trpezi tokom zime… Stiže i sir iz Čuruga, bolji nego mnogi francuski sirevi. Za ljubitelje bundeve, ponudiće Vam semenke bundeve, sok od bundeve, slatko od bundeve kao i brašno od bundevinog semena.

Sve to prati muzika za sve uzraste, od dečijih pesama, pop balada, džeza… Bez tamburaša se ne može, zato ponesite dobro raspoloženje , sve ostalo je na ” Ukusima Vojvodine”.

Dobrodošli!

Pročitaj i ...

metanol rakija od šljiva rakija od suvih

Kazanova festival rakije u Novom Sadu

Kazanova festival rakije u Novom Sadu po prvi put. Biće prisutno 25 proizvođača premijum voćnih rakija. U organizaciji „Wine Fest“-a u hotelu Šeraton u Novom Sadu održaće se prvi Kazannova festival rakije.