Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Sajam SPREG u Valjevu, 28 – 30. mart 2019. godine

Sajam SPREG u Valjevu, 28 – 30. mart 2019. godine

Sajam SPREG u Valjevu – Sajam je mesto gde se nalaze poslovni partneri, stari prijatelji i dogovaraju poslovi. Po 16. put u Valjevu je prilika da nađete sve što Vam treba za poslovanje, za gazdinstvo, domaću hranu, med …

16. SAJAM PRIVREDE “SPREG” U VALJEVU – UVEK ZA DOBAR POSAO

Pod sloganom “Uvek za dobar posao”, od 28. do 30. marta u Omni centru u Valjevu, održaće se 16. Sajam privrede zapadne Srbije SPREG.

Na najvećem srpskom sajmu opšteg karaktera predstaviće se oko 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz više od 60 mesta i gradova Srbije.

Na izložbenom prostoru od 5000 kvadratnih metara, u tri hale i na otvorenom, sajam će posetiocima predstaviti tri segmenta:

  • Prvi – posvećen poljoprivredi sa programima neophodnim za poljoprivrednu proizvodnju (traktori, priključne mašine, alati, semena, hemijska sredstva, rasadnici i sl.);
  • Drugi – „Domaća priča“ o prehrambenoj industriji uz učešće preko 40 fabrika – nacionalnih brendova i regionalnih proizvođača;
  • Treći – najveći izložbeni deo, gde će se predstaviti izlagači iz skoro svih industrijskih grana, metaloprerađivački i mašinski proizvodi, elektronika, tekstilna industrija, mnogobrojni industrijski patenti i dr.

Sajam SPREG Valjevo

Na 16. sajmu SPREG u Valjevu učestvuju i organizovane lokalne samouprave sa svojim privrednicima iz Bogatića, Mionice, Ljiga, Osečine, Priboja, Lajkovca i Zrenjanina. Značajno je napomenuti da proizvodne firme čine skoro 70% svih izlagača na valjevskom regionalnom sajmu.

U okviru trećeg dana sajma održaće se i 63. Savetovanje pčelara iz celog regiona na aktuelne teme iz pčelarstva i apiterapije. Očekuje se učešće više od 150 stručnjaka iz oblasti pčelarstva.

Tokom sajma biće organizovana i velika sajamska nagradna igra za više od 20.000 očekivanih posetilaca. Sajam će svečano biti otvoren u četvrtak 28. marta u 11,00 sati, radno vreme za posetioce je od 10 do 19 sati prva dva dana i od 10 do 16 sati u subotu.

Ulaz na sajam je besplatan.

Pročitaj i ...

bundeva gajenje

Bundeva je bogatstvo beta karotena i eliksir za telo

Bundeva daje beta-karoten koji smanjuje rizik od raka, hladno cedjeno ulje snižava nivo holesterola u krvi a semenke relaksiraju nerve i čuvaju srce.