Najnovije vesti
Početna » ZDRAVLJE » Zdravlje iz prirode – “Klozerov salaš” , iz Krušedola

Zdravlje iz prirode – “Klozerov salaš” , iz Krušedola

Zdravlje iz prirode je odlika “Klozerovog salaša” , iz Krušedola. Vredne ruke sakupljaju tokom sezone lekovito bilje sa Fruške gore, suše i pakuju da bi tokom cele godine imali na raspolaganju lek za Vaše bolesti. Pored lekovitog bilja u bašti raste prava kolonija povrća koje se, praktično, gaji na organski način. Štiti se “Koprivitom” , korovi se uništavaju rukama i motikom. Ukus plodova je kao u neka, dobra stara vremena.

Fruška gora je riznica lekovitog bilja koje nam pomažu da savladamo umor, nesanicu, stres – bolesti savremenog doba. Sada je sezona lipe i čitavi predeli opojno mirišu. Čaj od lipe koji se pakuje u “Klozerovom salašu” će Vam doneti smirenje i spokoj od užurbanosti života.

Posetite stranicu “Klozerov salaš” Dovoljno je da naručite čajeve putem brze pošte i oni su kod vas za 24 časa.

Pored lipe, tu su i nana, hajdučka trava, cikorija, ikopriva, vanjsko cveće, maslačak koren, maslačak list, list dunje, list smokve, cvet bagrema, cvet zove, kantarion, lavanda , matičnjak …

Sada imate priliku da na “Klozerovom salašu” kupite rasad bosiljka, nane …

Zdravlje iz prirode je odlika “Klozerovog salaša”

Tokom narednog perioda u pripremi su i čajevi divljeg šipka …

Kao što kaže Svetozar Jovičić ;” Prema mojim biljkama sam se postavio kao prema ljudima.Ljudima stalno ponavljam, NE ČEKAJTE DA SE RAZBOLITE, priroda Vam daje sve što je potrebno vašem organizmu … PREVENTIVA je lek protiv bolesti. OBIČNO dobijem odgovor, evo počeću malo sutra,malo prekosutra. Lakše mi je kupiti u apoteci šaku lekova nego se zezati sa tim tvojim mućkalicama..Sa biljkama je lakše nego sa ljudima. Skuvam im čajeve, ćute i popiju. Napravim im neku moju mućkalicu, one ćute i pojedu. Dođem ujutro u baštu, a one lepe, zdrave, bujaju …”

To nije sve iz ponude sa “Klozerovog salaša”, tu je i KOPRIVIT K, prirodni preparat za bolji rast biljaka, njihovu zaštitu od štetočina i bolji rod. KOPRIVIT K je ekstrakt od koprive koji se koristi razblažen sa vodom u srazmeri 1 : 10 (na 10 litara vode 1 litra KOPRIVIT K)

Šaljemo brzom poštom. Narudžbe na tel: 064/ 310 13 15

OSTAJTE MI ZDRAVI I VESELI!

Pročitaj i ...

lekovita svojstva

Lekovita svojstva nane – svaki dan po šolju čaja

Menta (nana) je pravi eliksir za naše telo. Štiti nas i ozdravljuje, zato svaki dan jedna šolja čaja od nane.