Najnovije vesti
Početna » Mehanizacija » DANI FERRARI kao Formula 1

DANI FERRARI kao Formula 1

dani ferrariDani Ferrari traktori – DANI iz Merošine je zastupnik najpoznatije italijanske firme Ferrari iz Luzzara. Porodična firma koja gaji tradicije naših predaka i želi da Srbija postane žemlja koja se ponosi svojim poljoprivrednicima. Želja kompanije Ferrari je da  projektuje, proizvodi i vrši distribuciju proizvoda koji zadovoljavaju potrebe onih koji ih koriste, sa namerom da mašine poboljšaju živote onih koji su ih kupili, osiguravaju pouzdanost, sigurnost i udobnost pri korištenju. DANI je prihvatio njihov moto i doneo najbolje traktore za naše poljoprivrednike.

Dani Ferrari traktori

Na 83. Međurodnom poljoprivrednom  sajmu možete se uveriti u njihove kvalitete i performanse. Jedan od njih – Cobram RS je  isodiametrički traktor , dostupan  u jednosmernoj  ili reverzibilnoj verziji sa upravljanjem na točkove . Cobram RS je najpraktičnija verzija Cobram traktora  i kao takav najpogodniji  za  različite namene . Zahvaljujući svojim kvalitetima Cobram RS traktori su idealni za vinogradarski i voćarski sektor: kompaktni gabariti ,velike snage , kao i za ostale Cobram isodiametričke traktore, tačan raspored težine na osovinama sa mašinom pod radnim opterećenjem, čine neuporedive ove traktore po vinogradima i voćnjacima.

Stepen prenosa kod svih  Cobram traktora vam daje odličan opseg brzine. Menjači su uvek progresivni i  bez preklapanja , tako da možete odabrati pravi stepen prenosa za svaku situaciju posebno.OS – Frame transmisija optimizuje vuču i stabilnost mašina na poslu, zahvaljujući jednom centralnom zgloba i koji omogućava da prednja osovina oscilira i do 15 ° u odnosu na zadnju osovinu . Garancija od 2 godine je zalog sigurnosti za klijente, kvalitetan servis i originalni rezervni delovi omogućavaju dugotrajnost rada traktora uz optimalnu potrošnju energenata.

Jedan od važnih načela prozvođača je i zaštita okoline, jer korisnici naših traktora rastu zajedno sa prirodom i rade u skladu sa njenim načelima.

Posetite nas na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu na našem štandu. Dobrodošli !!

daniJastrebački partizani 1, 18252 Merošina – Tel. 063/1791008, 064/1386187

Tel. ITALIJA +393 939412796

dani.serbia@hotmail.com

info@ferraritraktori.rs

foto AIT

Dani Ferrari

Pročitaj i ...

Poljoprivredni sajam od subote 21. maja 2022. godine

Poljoprivredni sajam po 89. put otvara svoja vrata za posetioce. Dobrodošli!