Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Delta Agrar najbolji na Poljoprivrednom sajmu

Delta Agrar najbolji na Poljoprivrednom sajmu

Šampioni u poljoprivredi, Delta Agrar je ponovo dokazao da spoj nauke, znanja i požrtvovanog rada donosi izvanredne i svetski vredne rezultate. Komisija za dodelu priznanja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu je to i vrednovala. Šampioni ponovo.

Delta Agrar je zasluženo dobio 11 priznanja na 86. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma dodeljen je ovoj kompaniji za izložene kolekcije svinja (nazimice F1 i landras, krmača sa prasadima i tovne svinje) i junica i krava (Holštajn-frizijska rasa).

Delta Agrar na Sajmu šampionski

Zlatnom medaljom nagrađen je korporativni identitet Delta Agrara, kao i doprinos unapređenju jedinstva tradicije i modernog doba, kroz ovčarnik koji je predstavljen na Sajmu. Velika zlatna medalja uručena je za estetiku pakovanja stočne hrane Ambar, a nagrađene su i izložene nazimice rase landras, dvizavci rase il de Frans.

„Priznanja Delta Agraru dolaze kao rezultat kontinuiranog ulaganja u najbolje svetske tehnologije. Kupujemo znanja od najboljih, primenjujemo ih na svojim imanjima i farmama i zatim sa njima upoznajemo proizvođače u Srbiji. To je recept koji se pokazao kao pobednički i nemamo razloga da ga menjamo“, kaže Marko Živković, menadžer prodaje FSH Ambar

Na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu Delta Agrar predstavio se štandovima stočarstva, mehanizacije, a prvi put predstavio je i novu robnu marku stočne hrane Ambar. Pod imenom Ambar na tržištu će se naći visoko kvalitetne potpune smeše, dopunske smeše i premiksi.

Pročitaj i ...

bolesti kod ovaca il de franc nega papaka tov jaganjaca neplodnost bolesti

Bolesti kod ovaca usled neadekvatne ishrane

Period kada ovce su sjagnjene su često periodi pojave bolesti kod ovaca koje nastaju zbog nedostatka glukoze, nekih minerala i vitamina.